Hra Gwent Online

Pokud vás baví hra Zaklínač 3, tak určitě víte, že se zdě místo kostek objevila karetní hra Gwent. Jde o klasickou karetní bitvu, tak jako v Heartstone nebo třeba Magic the Gathering. Vybrat si můžete jednu z 5 frakcí. Doposud jste tuto hru však mohli hrát pouze v Zaklínačovi 3. Nyní si však můžete zahrát i samostanou verzi Gwent online! Hra má jméno Gwent: The Witcher card game a je nyní v uzavřené betě. Není ovšem problém se zaregistrovat a přihlásit se o vstup.

Gwent karetní hra

Princip hry

Je velmi jednoduchý, stačí si vybrat balíček karet jedné z 5 frakcí. Dostupné jsou momentálně Monsters, Northern Realms, Skellige a Scoi’ate§. Nilfgaard bude přidán později. V balíčku musíte mít minimálně 25 karet, abyste jej mohli hrát a maximálně 40. Jednotky v balíčku se dělí na pěchotu, střelecké a balisty. Každá jednotka má sílu, která se přičítá do hlavní síly. Tu potřebujete mít větší než váš protivník. Také budete mít k dispozici speciální karty, které mohou přidat nebo ubrat vlastnosti karet jednotek.

Karty do balíčku můžete pak získat s každým levelem vašeho účtu, nakoupit je v obchodě nebo si je vyrobit. V obchodě je získáte z barelů a pokud si je budete chtít vyrobit, budete potřebovat látku. Tu získáte v bojích nebo tím, že zničíte jiné karty.

Gwent karetní hra - Geralt

Multiplayer

Je hlavní režim hry, ve kterém hrajete proti jiným online hráčům. Hraje se vždy na dvě vítězství. Můžete získat plno věcí, jako jsou karty, ruda nebo látka. Od levelu 10, můžete hrát ranked zápasy a umístit se v žebříčku.

Pokud se budete chtít dozvědět více, tak můžete navštívit Gwent online wiki.

Single player

Hra pro jednoho hráče nabízí možnost tutorialu nebo trénínku. Zatím není možné hrát kampaň, ale určitě se brzy objeví. Mrknout se můžete na video, kde hru představujeme. 

Máte zájem o článek ve slovenštině?

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 31. 01. 2017   |   Zobrazeno: 6973x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.