Forum - Časopis- aneb můj sen

ANEZKA09ANEZKA09
Ahoj, :)

Po dlouhé době jsem se rozhodla napsat forum. Jelikož mám psaní těchto článků na seznamu svých koníčků, budu psát jen tak i o důležitějších věcech, no prostě skoro o všem. Jak někteří pečliví čtenáři článků ve foru ví, že jsem sem psala své knížky napsané okolo deseti let, které za moc nestály, teď píšu mnohem lepší, ale bude chvilku trvat než dopíšu jej 3 díly a než ji začnu publikovat. K tomu, co jsem chtěla vzkázat tímto forem, se dostaneme za chvilku :) a teď to ostatní- Mám ráda úpravu textů a komentářů (tak nepočítejte s tímhle: casopis aneb me sny a koníčky- to fakt nesnáším :) ), také když píšu tyto články tak slyším v hlavě kde přesně mám napsat čárku- samozřejmě se chybička někdy vloudí, ale snažím se :) No, a teď k věci:

Až budu velká, chtěla bych být redaktorkou časopisu a proto vystudovat Střední školu Žurnalistiky (nechci psát nějaký bulvár,ale časopis pro všechny). Je to můj sen a, proto jsem se rozhodla psát si vlastní časopis. Jelikož jsem na základce na 2. stupni a nemáme žádné školní noviny tak budu psát vlastní. Budu se snažit dělat rozhovory s nějakými slavnějšími lidmi přes sociální sítě, pokud tedy odpoví xD . Budu hodně chodit po výletech a hledat hezká přírodní místa pro tipy na výlety. Budu také zpovídat mou babičku, která úžasně háčkuje a plete, nebo také budu tvořit křížovky a různé zábavy pro kapitolu Zábava. No a protože mám ráda draky natolik, až jsem s toho celá posedlá tak nemohu vynechat kapitolku KRONIKA DRAKŮ, možná ne tak konkrétně, asi KAPITOLA FANTAZIE- kde budu psát o různých vílách, dracích a elfů... a tak dál. Jméno časopisu domýšlím.

Kdo by chtěl po dokončení časopisu poslat dokument s kopií časopisu tak se ohlašte do komentů nebo do zpráv a já vám potom pošlu zprávu až bude časopis hotov (ale jde to jen na mail, tak mi ho pak pošlete :) Díky moc)

Tak ahoj a zase příště :3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.