Subnautica zdarma - pouze na Epic Games

Pokud jsi hráč a máš rád hry na přežití, pak pro tebe Epic Games připravili předčasný Vánoční dárek.

 

Epic Games Store

Někteří z vás již možná zaregistrovali, že Epic Games se rozhodli, že se přidají ke Steamu, Originu a dalším platformám na prodej počítačových her. Možná se může zdát, že v dnešním online světě už místo pro dalšího obchodníka není. Jenomže to lidem, kteří za Epic Games stojí nevadí. Jak sami říkají, obchod otevírají proto, že chtějí být blíže hráčům. V Epic Games si ale také uvědomují, že konkurence už je nějakou dobu zaběhlá a dostat se tak na trh nebude úplně jednoduché. Proto věří raději na dlouhodobý úspěch, než krátkodobou senzaci a tak nastavili dělení zisků velmi zajímavě hlavně pro vývojáře. Těm totiž zůstane 88% z celkových tržeb, oproti například Steamu, kde vývojáři dostanou pouze 65%, případně 70% z tržeb. A to je lákavé nejen pro malé vývojáře, ale hlavně pro velké korporace, pro které to bude znamenat navýšení zisku, pokud to kluci z Epic Games zvládnou.

Porovnání rozdělení příjmů Steamu a Epic Games

 

Subnautica zdarma - jen do 27. prosince

Nyní už ale ksamotnému dárku. pokud se zaregistruješ na Epic Games a stáhneš si jejich klienta, dostaneš možnost si zadarmo "koupit" survival hru Subnautica. Hra se na Steamu prodává za 25 dolarů a ty tak můžeš ušetřit přibližně 500 Kč pouze za pár minut tvého času. 

 

Subnautica, jak už jsem zmiňoval, je survival hra, která má podařený příběh a hlavně skvěle zpracovaný podmořský svět. Tvým úkolem je stavět a rožšiřovat svou základnu a k tomu se budeš muset hodně potápět a procházet moře. Tady na tebe budou čekat nádherní tvorové, ale i draví nepřátelé ve formě gigantických chobotnic a dalších podmořských zvířat. 

Subnautica je nyní zdarma na Epic Games

 

Subnautica je velmi oblíbená hra, hodnocení dostává většinou nad 80% ale nejčastěji nad 90%. Svou oblibu si získala u všech věkových kategorií, protože si v ni najde každý to, co potřebuje. Pro někoho se může jednat o super survival akci, pro jiného půjde o objevování podmořského světa. Někdo si zde může najít budovatelskou hru a v neposlední řadě jde také o hru se silným přběhem z budoucnosti. Ať už tedy budeš Subnauticu hrát z jakéhokoliv důvodu, je velká šance, že tě hra chytne a nepustí.

 

 

Chceš dostávat více informací na hry zdarma, přečíst si o zajímavých novinkách ze světa techniky nebo zjišťovat zajímavosti z celého světa? Každý týden pro tebe připravujeme nový článek v sekci Magazín. A nyní se dostaneš k nejnovějšímu článku odkudkoliv pouze na jeden klik. Přejeme příjemné čtení.

Nejčtenější článek na jeden klik

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 19. 12. 2018   |   Zobrazeno: 7344x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.