Nepřišlo vám heslo?

Chcete splnit úkol, zahráli jste si hru a nepřišlo Vám heslo? Ověřte si, jestli se Vaše skóre uložilo a prozkoumejte zprávy:

 1) Pokud se Vám neuloží výsledek do tabulky k Vašemu jménu nebo se vypíše tabulka se zadáním jména můžete mít vypnutý JavaScript, zapnutý AdBlock (Firefox) nebo Flashblock (Google Chrome). Proto zkuste všechny možné prohlížeče jako Opera, Firefox, Google Chrome nebo Internet Explorer.

 2) Skóre které máte v dané hře uložené zjistíte ve svém herním profilu pod odkazem „Nejlepší skóre“. Tady si vyhledáte hru o které máte pochybnosti a podíváte se, jestli je Vaše skóre dost velké podle podmínek úkolu. (Jediná výjimka může nastat, pokud už jste v minulosti u této hry nahráli vyšší skóre. Pak se Vám aktuální nižší nezobrazí.)

Pokud jste v této tabulce hru k úkolu s požadovaným skóre nenašli, zahrajte si ji znova a dejte pozor, abyste odklikli nakonci „submit“, "SUMBIT SCORE" a podobné(někdy se skore odesílá automaticky).

3)  V případě, že jste hru i se správným výsledkem našli, podívejte se do svých zpráv http://raketka.cz/messages a tam už by na Vás mělo heslo čekat jako zpráva od Raketka.cz

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 16. 02. 2013   |   Zobrazeno: 12400x