Nejlepší módy pro Landwirtschafts Simulator 2013

Už jsme se tu zmínily o Landwirtschafts Simulator 2013 a v článku najdete také odkaz na stáhnutí zdarma. Hra však nabízí i mnoho doplňků v podobě několika módů a i nějaký ten cheat. Tyto módy si tu představíme, něco si o nich povíme a nainstalujeme si je.

Představíme si celkem 5 módů, které jsou nejspíše nejpropracovanější a hlavně užitečné pro samotného hráče. Instalace těchto módů není nijak složitá, pro jistotu si však v rychlosti popíšeme postup.

U módů záleží na tom, jakou má stažený soubor příponu. Na výběr jsou 3 varianty – EXE, ZIP a RAR.

EXE soubor je jednoduchý. Po stáhnutí ho otevřete a nainstaluje se přímo do hry.

ZIP soubor je komprimovaný a vkládá se většinou přímo do hry. Něketeré však mohou obsahovat pod soubory EXE nebo ZIP a je potřeba jej rozbalit a spustit. Pokud takové soubory neobsahuje, můžete jej vložit přímo do speciální složky. Ta se vytovoří při prvním spuštění hry, pokud ne, tak ji vytvoříte manuálně. Cesta k této složce je zde Dokumenty\My Games\Farming Simulator2013\mods. Zde vložíte všechny ZIP soubory.

RAR soubor je opět zabalený soubor. Narozdíl od ZIP souboru jej však musíte rozbalit. Rozbalené soubory pak vložíte do stejné složky /mods.

Pojďme si tedy představit dané módy, které si můžete zdarma stáhnout.

Dirty Tires 2013

Tento mód přidává hře mnohem více realističnosti. Když se běžně vrátíte z pole, tak zjistíte, že vaše pneumatiky jsou naprosto čisté, jako by byly nové. Po instalaci tohoto módu budou však pěkně zašpiněné od bahna. Mód po stáhnutí rozbalte do hlavní složky, kde musíte přemazat jinou složku. Pokud vás mód přestane bavit, stačí v této složce smazat soubory, které nemají v názvu OFF. Ze zbytku souborů stačí slovíčko OFF vymazat a mód je neaktivní.

Mód můžete stahovat zde – Dirty Tires 2013

Clock Mod

Je jednoduchý avšak užitečný. Ukáže vám herní čas a datum a jako bonus vám ukáže i reálný čas a datum.

Mód můžete stahovat zde – Clock Mod

Crazy Cow

Není moc užitečný, ale velmi vás pobaví, pokud se začnete ve hře nudit. S tímto módem si totiž můžete zajezdit na krávě. Kráva má klasické jízdní vlastnosti jako jiná vozidla. Je však mnohem výkonější a lehce nestabilní. Dávejte si tedy pozor, abyste se neocitnuli v příkopu.

Mód můžete stahovat zde – Crazy Cow

Snowmod Beta

O vánocích si můžete hru zpříjemnit módem, který vám do hry přinese sníh. Pod sněhem je kompletně všechno. Stroje, střechy, cesty a pole. Sníh musíte odklízet, takže se vám budou hodit všechny radlice a pruhy, které jste si mohli nainstalovat z jiných doplňků.

Mód můžete stahovat zde – Snowmod Beta

Forest mod

Jako poslední je tu mód, který vám přidá do hry surovinu, kterou můžete těžit až ve verzi 2015. Díky tomuto módu budete moci sázet a těžit stromy, které lze následně prodat. Velmi pěkné zpestření hry.

Mód můžete stahovat zde – Forest mod

Money Cheat FS 2013

Není to klasický mód, ale cheat (podvod), i tak si ho však musíte stáhnout a nainstalvoat. Pokud vám dochází peníze, tak tohle použijete a můžete si přidat 1 mil. LS dolarů.

Pro přidání 1 mil. Zmáčkněte kombinaci kláves CTRL + ALT + H (klakson)

Pro odebrání 1mil. Zmáčkněte kombinaci kláves CTRL + ALT + Home (klávesa světel – beacon key)

Mód můžete stahovat zde – Money Cheat

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 12. 2014   |   Zobrazeno: 12583x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.