Nejlepší hry pro dva hráče

Sešli jste se s přáteli, ale venku prší a nemůžete tak podniknout nic jiného, než strávit odpoledne doma? V tom případě vyzkoušejte ty nejlepší hry pro dva hráče, které vás zabaví klidně na celý den, prověří vaše soustředění, soutěživého ducha i schopnost spolupracovat v týmu. Zapařit si nějakou pořádnou online pecku pro dva navíc můžete klidně i z postele. Stačí k tomu pouze jeden počítač s internetovým připojením a zábava může začít!

Gun Mayhem 2: More Mayhem

Gun Mayhem 2: More Mayhem

Hledáte parádní střílečku, která vás pořádně rozpálí a zajistí vám rozptýlení na hodně dlouhou dobu? Pokud vyzkoušíte Gun Mayhem 2: More Mayhem, rozhodně nebudete litovat. Druhé pokračování téhle ostré řežby opět slibuje boj na život a na smrt, přináší do hry spoustu vychytávek a zahrát si ji můžete dokonce ve čtyřech. Jak na to? Na začátku si vytvořte postavu, vyberte si ty nejlepší zbraně a bez zbytečných průtahů skočte rovnou do bitvy. Tam bude vaším úkolem pohybovat se stupňovitým terénem rozličných světů, uhýbat střelám nepřátel, a naopak se snažit jich co nejvíce zasáhnout nebo shodit dolů. Kromě toho nezapomeňte sbírat bonusy, které vám přinesou lepší zbraně, dočasně vás zrychlí nebo znásobí sílu útoku. Pokud přátelé zrovna nemají čas, můžete zkusit potrénovat své schopnosti také v podařené kampani.

Tank Trouble

Tank Trouble

Další skvělá střílečka, která vás nenechá ani chvíli v klidu, se jmenuje Tank Trouble. Jedná se o naprosto jednoduchý koncept, hra je ale silně návyková a opravdu zábavná. Váš úkol spočívá v tom, že se svým tankem projíždíte méně či více složitým bludištěm a snažíte se pomocí střel odrážejících se od stěn rozdrtit tank nepřítele. Po cestě také sbíráte různé výhody v podobě lepších zbraní, speciálního laseru nebo nástražných min. Na jednom počítači se proti sobě mohou utkat až tři hráči, pokud ale zrovna nemáte nikoho dalšího po ruce, není problém zahrát si pouze proti počítači. Dejte si na něj však dobrý pozor, pes Laika totiž ovládá svůj tank na výbornou!

Fireboy and Watergirl 2

Fireboy and Watergirl 2

Každý dobře ví, že voda a oheň se příliš nesnesou. Dokážete tyto neshody se svým spoluhráčem překonat? V pokračování úspěšné strategické hry s názvem Fireboy and Watergirl 2 se opět setkává nesourodá dvojice složená z vodní slečny a ohnivého mužíčka. Hrdinové se společně ocitají v chrámu světla, kde musí vyřešit několik logických úkolů. Tajemství úspěchu tkví v dokonalé spolupráci – posouvejte bedny, přepínejte páky, aktivujte světelné snímače a po cestě seberte všechny bonusové diamanty. Jedině díky tomu se můžete zdárně dopracovat až k východu a získat zasloužené body. Zdá se vám to jednoduché? V tom případě nezapomeňte, že Fireboy se nikdy nesmí potkat s vodou a Watergirl by se pro jistotu měla vyhnout jakékoliv lávě, což vám některá kola výrazně ztíží.

Bomb It 4

Bomb It 4

Jelikož si kultovní série Bomb It získala srdce mnoha fanoušků, čtvrté pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Bomb It 4 nabízí spoustu nových vychytávek, jako je například lepší grafika, zcela nové arény, možnost vybrat si obtížnost hry nebo sdílet své dobrodružství s kamarádem. Na začátku si stačí zvolit postavičku, která vás bude provázet v průběhu celé hry. Poté už se jen proplétáte složitým labyrintem, pomocí výbušnin likvidujete veškeré nepřátele a sbíráte jeden bonusový předmět za druhým. Pokud zvítězíte, můžete si za získané body koupit nový obleček a svou postavu tak vylepšit. Dejte si ale dobrý pozor na to, abyste nevyhodili do vzduchu sami sebe, to vás totiž může stát drahocenné životy.

Sports Heads Football Championship

Sports Heads Football Championship

Jestliže s přáteli fandíte fotbalu nebo prostě jen hledáte nějakou zábavnou oddechovku ze světa sportu, můžete zkusit hru Sports Heads Football Championship. Jak už samotný anglický název napovídá, ve fotbale se zde utkají dvě velké hlavy posazené na maličkých kopačkách. Váš úkol je jednoduchý – nasázejte do protivníkovy branky více gólů, než soupeř nastřílí do té vaší, a nezapomeňte při tom nasbírat co nejvíce po nebi poletujících bonusů! Kromě napínavé hry pro dva můžete vyzkoušet také singleplayer, kde budete během několika minutových zápasů usilovat o to, aby se váš oblíbený tým z anglické Premier League dostal až na vrchol tabulky.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 02. 08. 2019   |   Zobrazeno: 10629x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.