Nejlepší hry na tablet a mobil (3. díl)

Tablet mám již nějakou dobu a není to zrovna nejhorší model. Jedná se o Samsung Galaxy Tab S 8.4, který je slušně výkonný. Při čekání ve frontě nebo na autobus mi pomáhá krátit si čas. Snažím se z něj vždy vytáhnout maximum, takže na něm hraju opravdu náročné hry. Z minulých dílů jste se o některých mohly dočíst, tentokrát se podíváme na další. Musím dodat, že všechny hry jde zdarma stáhnout z jejich obchodů.

Fallout Shelter

Za nedlouho vychází na PC dlouho očekávaná pařba Fallout 4. Vývojáři nechtějí, abyste se nudily, než hra vyjde a tak pro vás vytvořili něco pro zábavu. V této pařbě budujete vlastní vault, tedy úkryt, ve kterém ožijí obyvatelé z pustošené země. Vault je soběstačný, vyrábíte elektřinu, vodu a jídlo. Do vašeho vaultu také neustále proudí noví obyvatelé. Ti pak pracují v každé části úkrytu a jsou tak prospěšní a navíc si udržují šťastlivost.

Stáhni si Fallout Shelter zdarma

FIFA 16: Ultimate Team

Tak jako přichází FIFA 16 na konzole nebo PC, tak přichází i na mobilní zařízení. Novinky pro mobilní zařízení jsou prakticky podobné jako pro jiná. Nechybí ženské národní týmy, které jsou velkým zpestřením celé hry. Rozdíl mezi hrou žen a mužů je poznat. Další novinkou je Draft mod nebo trenér ve hře, který vás seznámí s ovládáním, které také prošlo velkou změnou. Je mnohem těžší a více se blíží realitě. Navíc si po vstřeleném góle můžete vyseknout nějakou parádičku. Rozhodně si tuto hru nenechte ujít!

Stáhni si FIFA 16 UT zdarma

Call of Duty: Heroes

Pro milovníky série Call of Duty, a nejen pro ně, tu máme parádní strategickou pařbu. Budete řídit vlastní vojenskou základnu, ze které budete podnikat mise, útočit na jiné hráče nebo se bránit vlnám nepřátel. Na základně stavíte všechny možné budovy a těžíte suroviny, zlato a olej. Podle toho, kolik máte, robotů můžete stavět budov. Při bojích můžete využívat vycvičené vojáky a ostřílené hrdiny. Heroes je velmi slušná strategie, která zabaví na mnoho hodin hraní.

Stáhni si Call of Duty: Heroes zdarma

Need for Speed: No Limits

Další závodní pecka, která se vám snaží přiblížit atmosféru pouličních závodů. Vyhráváním závodů můžete získat nové věci na vylepšení vašeho auta. Také získáváte jednotlivé kousky vozu, který pak můžete vyhrát. Závody jezdíte různé, na čas, sprint nebo klasický závod. Na konci každé série závodu na vás navíc čeká nejlepší závodník. Buďte nejlepší a zajeďte si pro exotické káry!

Stáhni si NFS No Limits zdarma

Clash of Kings

Parádní budovatelská strategie, která vás pohltí na mnoho hodin! Nejsem moc příznivcem her, kde si bez zlata nebo prémiového účtu ani neškrtnete. V této hře to však je možné. Máte vlastní království, ve kterém stavíte budovy a těžíte z farem, lesů nebo dolů na železo a mithril. Také cvičíte vlastní vojenské jednotky na obranu před nepřáteli nebo na útok. Můžete se přidat do aliance a být tak mnohem silnější. Také můžete získávat mnoho bonusů z těžby, eventů nebo z bojiště.

Stáhni si hru Clash of Kings zdarma

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 10. 2015   |   Zobrazeno: 8945x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.