Jak koupit nejnovější herní konzoli a hry levněji

Herní konzole PlayStation 4 nebo Xbox One X patří k velmi žádaným. A stejně tak nejnovější hry na Xbox One X nebo právě na PlayStation 4. Ovšem každá zábava něco stojí. Jak takovou konzoli a hry koupit levněji?

Jak koupit konzoli levněji?

 

Zajímá tě, jak ušetřit za herní konzole nebo hry na PlayStation 4? Odpověď na tuto otázku přináší cashbackový portál Tipli.cz. Díky spolupráci s partnerskými obchody nabízí zajímavé ceny za elektroniku. Nejen hry na PlayStation tak seženeš levněji. Jak to přesně funguje?

 

Tipli ti díky partnerským smlouvám s obchody vrátí část peněz z každého nákupu zpět na účet. Cashbackový portál přivádí obchodům zákazníky a za to dostává finanční odměnu. O tuto odměnu se s tebou Tipli rozdělí. Registrace je navíc zdarma! Tak už na nic nečekej a kup si novou konzoli s Tipli levněji.

Infografika fungování cashbacku 

 

Ušetři stovky korun za herní konzoli!

Herní konzole stojí obvykle okolo 10 000 Kč. A díky cashbacku ji budeš mít o pár stovek levnější. To se vyplatí, zvlášť pokud se nespokojíš s jednou hrou a chceš jich nakoupit pár do zásoby. I na nich ušetříš, pokud přes Tipli nakoupíš třeba na Euronics nebo v OKAY. Celková částka za nákup s cashbackem je tak příjemným rozdílem oproti pálce za běžných podmínek. Mrkni, jaké další e-shopy s elektronikou na Tipli najdeš.

 

Kde nakoupíš herní vybavení levněji?

PlayStation 4 pořídíš na Euronics za 10 390 Kč. S Tipli díky cashbacku dostaneš zpět 363 Kč. To je skvělá zpráva, zvlášť pokud připočteš i slevy za jednotlivé hry. Co třeba mezi hráči oblíbený Battlefield 4? S Tipli ho na Euronics seženeš za 471 Kč.

Playstation 4

Chceš si pořídit nejnovější Xbox One X? Nebo sháníš další hry na Xbox levně? Tipli spolupracuje také s obchodem OKAY elektro, kde dostaneš za nákup elektroniky až 3 % zpět. Xbox One X, který tě za normálních podmínek vyjde na 12 990 Kč, seženeš o 390 Kč levněji. A za nejnovější Assassins Creed Origins zaplatíš pouhých 1 697 Kč, což je za tuhle novinku opravdu skvělá cena!

 Assasins Creed Origins

Máš vybráno? Ať už tě baví střílečky nebo jsi spíš na strategické hry, určitě si vybereš. A pokud nejsi fanouškem her, udělej dárkem s cashbackem radost třeba sourozencům.

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 22. 10. 2018   |   Zobrazeno: 5245x

Témata článku:Rady a tipy

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.