Hra Transformice

Není nic důležitějšího pro myš, než získat lahodný sýr! O to se budete snažit v této MMO pařbě! Svoji myšku si budete hýčkat již od začátku a můžete si ji vylepšit a hlavně vám bude růst. Trochu smutné je, že o hře toho není moc co říct, protože je hra jednotvárná a má pouze jediný cíl. Jedinou výhodou je to, že hra je F2P, tedy free to play a stáhnout si ji můžete kompletně zdarma.

Jakmile si projdete krátkým tutoriálem, tak se budete moci honit za sýrem. Čeká na vás tisíce rozdílných levelů, v nichž se musíte dostat k sýru, vzít si kousek a zase se dostat zpět do domečku. Každá hra má svého šamana, který vám může pomoci k sýru tak, že bude vytvářet různé objekty. Je však pouze na něm, jak se zachová a může tedy hru posunout nebo kompletně zruinovat.

Hlavní je, abyste to byly vy, kdo přinese sýr jako první, dostanete za to body a také se vám otevře další obsah. Samozřejmě se můžete přátelit s dalšími myškami a soutěžit o sýr společně. Výhodou je lokalizace hry a také automatické přidání mezi hráče ze stejné země. 

Jestliže nevíte co dělat, tak je nejlepší si zdarma stáhnout pařbu zde - Transformice Steam

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 03. 2015   |   Zobrazeno: 6894x

Témata článku:Hry

Komentáře

kusik_seznam.cz(spolek raketaků a raketač...)

Tuto hru si mužete zahrát i na počítačismajl A není nudná! Ano, jediný cíl hry je získat sýr, ale mužete ho získavat i jinak. Třeba, máme na výběr z několika světu, kde se všechno děla často uplně jinak. Např survivor. V survivoru šaman( šaman má pomáhat myškám třeba ve transformice a vanille) zabíji myšky. Poslední přeživší dostane sýr.smajl

+ +2 -
kusik_seznam.cz

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.