Hra Rust návod pro pokročilé

Když už si myslíte, že vás nemůže nic překvapit, tak překvapí. Opět se budeme věnovat návodu na přežití, tentokrát v již pokročilejší formě. Z předchozích návodů, jste se mohli dozvědět, jak si vybrat správný server, vyrobit si chatku a první zbraně. Ještě si řekneme něco málo k ochraně majetku a jak zabránit zlodějům, aby se dostali do vašeho domu nebo jiné vychytávky.

Po celém světě hry Rust jsou místa, kde nenajdete jediný nerost a naopak. Jsou místa, kde je silná radiace, již vytvořená města a místa s bonusovými bednami. Pokud budete volit místo k postavení budovy, zvolte si takové, které je blízko většímu městečku a zásobám surovin. Bedny s různými věcmi se v těchto městečkách právě nalézají v hojném počtu. Můžete tak lehce získat zbraně, oblečení nebo cenné věci.

Rady na cesty

  • Mějete u sebe vždy dostatek obvazů a jídla, abyste nevykrváceli
  • Pokud hodnota radiace dosáhne 500 bodů a více, začnete přicházet o život
  • Hledejte bedny v již postavených budovách a místech zamořených radiací
  • Pokud použijete v noci světlici, uviodíte, ale nebudete viděni

 

Jistě již máte postavenou slušnou pevnost, v ní mnoho kokových dveří a dobře opevněný sklad, do kterého se nebude jen tak lehké dostat. Navíc je dobré si postavit kolem domu sloupy tak, aby si nikdo nemohl postavit bedny a dostat se vám na střechu a následně do domu. Dávejte si pozor i na servery, kde paklíč (lockpick) může otevřít i dveře. Vždy počítejte s tím, že sousedi ve hře jsou nepřátelští, a když vás uvidí, budou střílet. Snažte se proto mít u sebe co nejméně drahocenných věcí.

Tip: Vytvořte si v domě doslova bludiště s mnoha kovovými dveřmi. Nepřítel musí použít mnoho výbušnin a jeho vniknutí je tak docela nepravděpodobné.

Velkou výhodou je také si vybudovat kolem domu barikády nebo na vhodném místě. Jsou docela neproniknutelné, bohužel se dají zničit střelbou. Kolem domu si můžete také postavit plot, jakou účinnou obranu před nepřáteli.

Přeji vám úspěšnou hru a ať se vám ve světě hry Rust podaří vyrobit a postavit vše, co hra nabízí. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 12. 06. 2014   |   Zobrazeno: 16137x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.