Hra Operator 911

V této hře se vžijete do role operátora tísňové linky 911, který má za úkol přijímat tísňové hovory a podle situace rozhodnout, jestli se jedná o adekvátní hovor či nikoliv. Pokud je volající opravdu v tísni, je na Vás, abyste poradili, jak se má zachovat. V případě posouzení a vyhodnocení situace, že si problém žádá vyslání policejní hlídky, záchranářů či hasičů, se musíte rozhodnout, kterou posádku vyšlete jako nevhodnější a nejúčinnější.  

 Hra Operator 911

O čem to je?

Tato hra je velice pohodová. Přesto že se odehrává velmi svižně a nastávají zde „kritické situace“, vždy máte možnost si krátce rozmyslet, jak danou situaci co nejlépe zvládnout.

Za záchranu životů, úspěšnou pomoc a splnění „dne“ (který trvá jen pár minut) dostanete finanční ohodnocení, za které si můžete dokoupit novou posádku, její vybavení či dokonce nová vozidla, která vám pomohou poskytnout potřebnou pomoc rychleji.

Díky této hře máte na výběr z takřka všech měst na světě (v nabídce jich je přes 8000), která lze stáhnout. Najdete zde např. i Prahu, díky tomu budou ulice pojmenované po reálných ulicích v daném městě. 

Zajímavostí je i to, že v této hře se také objevují tísňové telefonáty, které se staly v reálném životě, viz hovor o „objednání pizzy“. Nebudu zde zabíhat do detailů, abych nevyspoileroval překvapení, avšak můžete tuto recenzi brát jako drobnou poznámku, kterou uložíte v paměti až do doby, než na danou situaci narazíte.

Jediným problémem, který na této hře vidím, je skutečnost, že po určité době se situace začnou opakovat. Doufejme, že autoři brzy nabídnou další rozšíření.

Operátor tísňové linky ve hře Operator 911

 

Grafika

Celá hra se odehrává pouze z pohledu 2D, a to na mapě města kterého máte na starost. Avšak díky tomuto faktu tuto hru rozjede v dnešní době opravdu skoro každý a to s plnou plynulostí.

Animace jsou plynulé a i přes jednoduchost této hry toto grafické zpracování plní svůj účel.

Operátor 911 hra obrázek

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 31. 03. 2017   |   Zobrazeno: 5477x

Témata článku:Hry

Komentáře

ratonVIP

viděl jsem jí na google play asi za 200,- ....

bohužel nejde stáhnout z alternativních free obchodů... je moc chytrá a má proti tomu ochranu.
Každopádně po shlédnutí letsplayu mám tak troch obraz toho, o co go smajl

Ve srovnání s podobnou hrou, co sem hrál (Emergency 4 z roku 2006) je to co se týče gameplay stránky o dost lepší, ale chybí mi tam ta 3D grafika a přiblížený pohled na místo činu.smajl

+ +0 -
raton

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.