Hra Evolve

V dnešní době máte k dispozici mnoho možností, co se týče herní scény. Můžete si libovolně vybírat mezi žánry a k dispozici je i mnoho skvělých F2P her, za které nemusíte dát ani korunu a skvěle se pobavíte, což je paráda. Stále se však najdou AAA tituly, za které se vyplatí připlatit. Rozhodně nebudete zklamáni.

Takovou hrou je i Evolve. Na první pohled klasická FPS, kde po lese honíte monstra, ale není to tak jednoznačné. V případě této hry nejde jen o slepé střílení proti všem pohybujícím se monstrům, ale o strategii a týmovou spolupráci. Nemusíte být v klanu, abyste měli šanci uspět, je však potřeba chápat týmovou hru, protože dobří můžete být i s anonymními hráči.

Jakožto kolonizátoři se snažíte obydlet neznámou planetu, která však k vaší volbě není zrovna nakloněna. Na planetě již žijí monstra, která chtějí klid a ne přítomnost lidí. Tyto monstra navíc procházejí díky konzumované potravě evolucí. Evoluce má tři fáze a monstrum se díky ní stává silnějším a nebezpečnějším. Navíc si budete moci vybrat, jestli chcete hrát za lidi nebo za monstrum.

Pokud si vyberete lidskou rasu, dostanete tým, který se skládá ze 4 členné posádky. Ve vaší družině nechybí medik, stopař, voják a záloha. Každá jednotka má tři různé varianty, které se od sebe liší nejenom vzhledem. Můžete si vybrat, jestli za stopaře chcete raději monstrum vystopovat nebo nalíčit pasti a počkat, až sklapnou. Můžete si vybrat, jestli chcete zvíře sejmout z oběžné dráhy nebo zasáhnout jeho slabiny pomocí odstřelovací pušky. Pokud se však rozhodnete hrát za monstrum, musíte se s moderní technikou a několika členným týmem rozloučit. Čeká na vás však litý boj, ve kterém krmíte monstrum a procházíte evolucí. Dáváte si pozor, abyste se nenechali jednoduše vystopovat, a snažíte se útočit ze zálohy.

Grafika hry dopadla na výbornou, jelikož se o ni stará CryEngine a šlape naprosto výborně. Ovládání není nijak složité a naučíte se ho velmi rychle.

Pokud vás hra zaujala, můžete si ji zakoupit zde – Evolve Steam

 

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém   Windows 7 64-bit   Windows 7 64-bit 
Procesor  Core 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400   Core i7-920 / A8-3870K 
Paměť RAM  4 GB  6 GB
Místo na disku  50 GB

 50 GB 

Grafická karta  NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770    NVIDIA GeForce GTX 670 / ATI Radeon R9 280 
Direct X  11  11

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 22. 03. 2015   |   Zobrazeno: 5946x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.