Hra Chivalry: Medieval Warfare

Tato hra je sice trochu starší, ale rozhodně byste si ji neměli nechat ujít! Jedná se o brutálně zábavnou, krvavou řežbu ze středověku.

Jde o čistě multiplayerovou akci, která nabízí několik herních módů. Je to buď klasický deathmatch, týmový deathmatch, všichni proti všem, splnění úkolu nebo sebrání vlajky. Jsou servery, kde se může proti sobě potkat až 30 bojovníků. To je pak slušná mlata.

Jakmile se připojíte do hry, máte na výběr dvě strany. Liší se pouze vzhledem a barvou. K výběru pak máte 4 různé třídy bojovníků. Lučištník je volba pro ty, co chtějí zabíjet z dálky. K dispozici budete mít několik druhů luků a kuší. Musíte si dávat pozor na boj z blízka, protože i když je lučištník relativně mrštný, má slabou dýku a zbroj. Druhý je muž ve zbrani. Je to velmi obratný bojovník, který může mít o štít. Má vysokou obratnost, ale nízkou zbroj. Určitě doporučujeme meč a štít. Jako vybavení můžete využít vrhací dýky.

Další je vanguard, který je celkem univerzální voják. Má vyšší obratnost i zbroj. Může mít, jak meč a štít, tak i obouruční sekeru nebo halapartnu. Opět může mít jako vybavení vrhací nože.  Posledním bojovníkem je rytíř. Má nejsilnější zbroj, ale také je velmi pomalý. Může mát jednoruční meč a štít nebo těžkou zbraň. Určitě u něj využijete dlouhý obouruční meč. Ten můžete dobře využít i u vanguarda.

Jakmile si vyberete vojáka, pustíte se do boje. Určitě se nehrňte ihned k nepřátelskému vojáků, protože pohyb se zbraní není rychlou záležitostí. Zvláště u těžkých zbraní si musíte dobře načasovat, kdy se budete bránit a kdy seknete. Dobře mířený úder může útočníka zneškodnit, useknete mu hlavu nebo končetinu.

Za každou bitvu, které se účastníte získáte zkušenosti, které se přidávají do úrovně vašeho profilu. Ovšem nemají žádný vliv na vaše schopnosti nebo vlastnosti. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 02. 12. 2016   |   Zobrazeno: 5398x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.