Hra Battlefield 1

Včera skončila otevřená beta verze nové hry od EA, Battlefield 1. Odehrává se na bitevním pole první světové války a zatím vypadá velmi slibně.

V betě byla ukázka pouze multiplayeru, přestože hra obsahuje i bohatou kampaň. Vybrat jste si mohli jeden ze dvou herních režimů. Conquest se odehrával na Sinajské poušti a mapa byla až pro 64 hráčů, kteří se rozdělili do několika týmů po pěti lidech. Na mapě bylo možné využít, tanky, letadla, motory, koně nebo obrněné transportéry. Ovládat jste mohli stacionární kulomety a děla. Cílem bylo obsadit všechny body na mapě, udržet je a splnit úkoly.

Rush byl herní režim pro 24 hráčů. Opět skupiny po pěti hráčích. Na mapě byla k dispozici veškerá technika krom letadel. Vaším úkolem bylo bránit nebo postupně dobít všechny body. Mapa byla také na Sinajské poušti, ovšem na vymezeném úseku.

Z herních režimů momentálně můžeme znát Conquest, Rush, Domination nebo Operatons, kde se budete v týmu útočníků snažit posunout frontovou linii stejně, jako ve skutečné válce. Co se týče map, tak momentálně jich je představeno 5, Sinajská poušť, The ST. Quentin scar, Amiens, Monte Grappa nebo Empire’s Edge. Všechny mapy mají proměnlivé počasí během boje. Když například Sinajskou poušť zasáhla písečná bouře, nebylo vidět na metr.

Co se týče postav, vybrat si můžete mezi 4 třídami, assault, medic, support nebo scout. Každý má jednu hlavní zbraň, mezi které patří pušky, samopaly, kulomety a další. Pistole u každého pak tvoří záložní zbraň. Hráči také disponují vybavením, jako jsou světlice, dalekohledy, speciální munice, lékárničkami nebo plynovými maskami. Každý má také jednu meele zbraň, bajonety nebo obušky a palcáty.

Veškerá grafika a fyzika ve hře je naprosto skvělá, samozřejmě beta obsahovala mnoho bugů, ale právě proto je to beta, aby se do finální verze mohli opravit. Zvuk techniky a střelby je super, bohužel kolikrát neslyšíte protivníka, který se k vám blíží zezadu a tak tu zvuk není moc platný. Jinak je super dívat se, jak po náletu letadel nad vámi padá střecha nebo rovnou celý dům. Ve hře je možné zničit většinu objektů, a tak po pár minutách hry z krásné vesničky zůstanou pouze doutnající trosky.

Těšíme se na vydání plné hry a jistě napíšeme více. 

Raketka hodnocení: 9/10

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 09. 09. 2016   |   Zobrazeno: 5529x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.