5 nejlepších her na LAN párty

Left 4 Dead 2

V této post-apokalyptické zombie střílečce budete s kamarády spolupracovat, abyste se ubránili před hordami útočicích zombíků. Hra vyšla už v roce 2009 a rozjedete ji skoro na každém počítač. To je možná jeden z důvodů, proč je to dodnes jedna z nejoblíbenějších lan party her. Pokud hru ještě nevlastníte, můžete si ji pořídit na Steamu za 16,79 euro (cca 428 Kč).



Age of Empires II HD

Hry Age of Empires známe asi všichni. Druhá hra v sérii byla tak populární, že ji její tvůrci předělali do lepší grafiky, použili modernější technologie a přidali pár vylepšení. Ukázalo se, že to byl skvělý tah a Age of Empires II HD se stala nejhranější hrou série. Pokud přeci jen hru neznáte, jedná se o budovatelskou strategii, kde budete budovat svou říši a nakonec musíte dominovat celé mapě. Hru můžete hrát s kamarády buď proti sobě nebo vytvoříte týmy a budete hrát proti náhodným lidem. Hru koupíte opět ve službě Steam za 19,99 euro (cca 510 Kč).



Rocket League

Tato vesmírná sportovní hra vyšla v roce 2015 a patří tedy spíše k novějším hrám. Největší boom zažila zhruba před rokem, když se na ni zaměřilo spousta streamerů. Rocket League je hra spojující více žánrů dokupy. Stručně shrnuto se jedná o fotbal ve vesmíru, kde místo hráče ovládáte auto. Proti sobě vždy stojí dva týmy, kdy v každém týmu můžou být 1-4 hráči. Hra slouží spíše k odpočinku a relaxu a seženete ji opět na Steamu za 19,99 euro.



Team Fortress 2

Team Fortress 2 je velmi rozšířená multiplayerová střílečka. Nejedná se o úplně klasickou lan party hru, protože budete muset být online, ale pokud se vás sejde hodně, můžete vytvořit tým a utkat se s různými hráči na internetu. Hra vyšla v roce 2007 a vydala ji společnost Valve. Hru můžete stáhnout zadarmo prostřednictvím platformy Steam.


Starcraft

Starcraft je další hra z žánru budovatelských strategií. Tady se ale ocitnete ve vesmíru, kde bojujete proti mimozemským rasám. Hra je lazena do temnějších barev a našla si fanoušky hlavně v žánru fantasy a sci-fi. Pokud se rozhodnete hrát hru Starcraft, doporučujeme koupit si remastered verzi s předělanou grafikou. Hra vás vyjde na 14.99 euro (cca 382 Kč) a koupit ji můžete zde.


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 11. 05. 2018   |   Zobrazeno: 7024x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.