10 věcí, které nevíte o iPhone 7 2. díl

1. I když má iPhone 7 Plus větší kapacitu baterie, vydrží na 3G síti volat jen o 3 hodiny méně, než iPhone 6s Plus. Menší bráška iPhone 7 pak vydrží stejnou dobu, jako iPhone 6s.

2. Pokud budete chtít provádět tvrdý reset iPhone 7, budete muset použít kombinaci power tlačítka a tlačítka na snížení hlasitosti. Stejný způsobem se dostanete i do recovery a DFU režimu.

3. Telefon má i nový Home Button, u kterého si můžete nastavit, jak moc chcete, aby vibroval.

4. Motorek, který se stará o vibrace telefonu je dvakrát větší, než u předchozího modelu. Vibrace jsou tedy výraznější a citelnější.

5. V telefonu je LTE modem od dvou různých výrobců. V závislosti na tom, u jakého operátora si jej pořídíte, bude v telefonu modem od Intelu nebo Qualcommu. Platí to však jen pro USA trh.

6. Pokud se podíváte na spodní hranu telefonu, hned vedle Lightning konektoru najdete několik otvorů. V otvoru, který je nejblíže konektoru, najdete mikrofon. Ostatní otvory jsou vlastně fake a jsou tam jen proto, aby hrana vypadala symetricky.

7. Bohužel, pokud si budete chtít nalepit na iPhone 7 fólii nebo sklo pro iPhone 6s, tak vám nebude sedět. Je to díky reproduktoru, který je o něco širší. Nově také tento reproduktor funguje i na přehrávání hudby.

8. Sklíčko u fotoaparátu je mnohem náchylnější k poškrábání než u předchozích modelů. Je to i přes to, že čočku chrání safírové sklíčko.

9. iPhone 7 disponuje optickou stabilizací obrazu. Umí jej však pouze jedna čočka. Je to díky tomu, že teleobjektiv má jinou ohniskovou vzdálenost a velikost senzoru. Bohužel tím ztrácí na kvalitě.

10. Pokud budete při točení videa nebo focení používat zoom, přijdete o možnost opticky stabilizovat obraz. To stejné se bude dít i při horších světelných podmínkách. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 28. 09. 2016   |   Zobrazeno: 5327x

Témata článku:Rady a tipy

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.