Goodgame Empire- získej zdarma Barrel of Joy

Prázdniny už bohužel skončily, my si ale nový školní rok zpříjemníme skvělou nabídkou od společnosti Goodgame. Ještě než si ale řekneme o co přesně jde, mám pro vás skvělou informaci! Tento týden jsme už kompletně zapsali všechny body z Velké letní soutěže s Raketkou a příští týden proběhne losování a předáme výhry! Ale nyní už k samotné nabídce...

 

Goodgame

Společnost Goodgame má na svědomí několik onlinových her, které jsou velmi populární jak v Česku, tak i ve světě. První hrou je budovatelská strategie a nese název Goodgame Empire. Druhá hra je velmi oblíbená farmářská hra a jemnuje se Goodgame Big Farm. Obě hry jsou skvěle zpracované graficky a jsou velmi zábavné. V tomto článku se nicméně budeme soustředit hlavně na Empire. A big Farm si zase zrecenzujeme jindy.

Goodgame Empire 

 

Empire

Ve hře Goodgame Empire je tvým úkolem vybudovat co nejvíce prosperující říši a dominovat na herní mapě. K tomu budeš potřebovat dobré strategické myslšení. Hra je velmi reálná v tom, že nemůžeš mít vše. Vždy tedy budeš muset dělat kompromisy a zvolit si jestli chceš válčit, jak velké budeš vybírat daně, co budeš těžit. Tady to ovšem nekončí. Vzhledem k různým možnostem upgradování nejrůznějších budov i lidí získáš tolik možností, že asi nestihneš všechny vyzkoušet. Naštěstí to ale ani není třeba. Pokud najdeš ten správný balanc, je velmi pravděpodobné, že se z tebe stane dobrý panovník. A i když se stále jedná o hru, pomůže ti rozšířit si nejrůznější dovednosti a osvojit si různé techniky, které se ti budou hodit i do života.

 Goodgame Empire

 

Oktoberfest

A nyní už k samotné nabídce. Protože Raketka dlouhodobě spolupracuje se společností Goodgame, dostali jsme jedinečnou nabídku. Kdokoliv se zaregistruje do hry pomocí našeho odkazu, tak získá zcela zdarma vzácný předmět Barrel of Joy! Mimochodem hru Goodgame Empire můžeš hrát přímo na našich stránkách a nemusíš tedy nikam odcházet. Pokud jsi s hraním této hry tedy ještě nezačal, teď máš ideální příležitost!

 

Zaregistruj se a získej Barrel of Joy zcela zdarma!


Goodgame Empire Barrel of Joy

 

Akce trvá od 10. 9. 2018 do 8. 10. 2018.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 07. 09. 2018   |   Zobrazeno: 4400x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.