Forum - Nezabezpečené stránky

BambilionBambilion VIP
V tomto diskuzním tématu bych vás všechny moc rád poprosil o to, aby jste zde přidávali pouze odkazy na hry a stránky, které se ve vašem prohlížeči zobrazují jako "Nezabezpečeno". Zkrátka hry a stránky, které se vám jeví jako nezabezpečené. Je to proto, protože potřebujeme sesbírat množství her a stránek, které nejsou zabezpečené, abychom je mohli v co nejkratším čase opravit. Toto je důležité pro správný chod webu. Za každou nahlášenou hru či stránku vám předem moc děkuji.

Rád bych jen dodal, že toto není diskusní téma či vlákno k řešení osobních sporů. Jakékoliv jiné příspěvky než ty, které bych byl rád, aby zde byly, budu mazat. Děkuji

Komentáře

DuKVIP

Keep Talking vidím v Google Chrome jako "nezabezpečeno". Nevím, jestli to má na něco vliv, jen hlásím smajlsmajlsmajl a teď to má být týdenovka...

+ +1 -
DuK

BambilionVIP (administrátor)

voky15: pokud máš u všech her, které hraješ, zámeček, je to jedině dobře. Pokud by jsi však narazil na nějakou, u které zámeček není, byl bych moc vděčný, kdyby jsi je zde nahlásil.

+ +0 -
Bambilion

DuKVIP

voky15: Ahoj, mrkni třeba na to, co psal Josef, fakt tam zámeček není, teď jsem zkoušel Fragger smajl

+ +1 -
DuK

FlamingoVIP(Klubovna)

Prosím zprovoznit IE. Stránka je nezabezpečená. Profil je neúplný,chybí pravá strana,zobrazuje jen počet mincí,ale zkušenosti ne.Hry jdou sice odehrát,ale výsledek neukládají.Děkuji za nápravu.

+ +3 -
Flamingo

BambilionVIP (administrátor)

Flamingo: Explorer nám po přechodu na zabezpečené připojení dělá největší neplechu. Raketka na něm není stabilní a mnoho věcí tam nefunguje. Prověřujeme to, ale budeme potřebovat čas. Zatím doporučujeme na raketku a jiné herní weby mladé fronty používat jiný prohlížeč.

Děkujeme za pochopení

+ +3 -
Bambilion

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.