Vtipná zvířecí videa – Kočky poprvé

Kočky, pro jednoho vrchol žebříčku všech mazlíčků, pro druhého jen drzé a zlé alternativy k věrným a hodným pejskům. Pro každého jsou ale zdrojem zábavy, protože vyvádějí všelijaké šílenosti, kterých není žádný jiný mazlíček schopen. Dnes tu pro vás máme 5 videí, která to spolehlivě dokazují, což dokazuje upřímný smích každého, kdo s nimi přišel do styku.

Superkočky

V tomhle videu najdeš esenci toho, proč jsou kočky nenahraditelnými komedianty na celém Youtubu. Skáčou, padají, útočí i bojí se, tak jak to dovedou jen ony. Video je poměrně dlouhé a naplněné krátkými klipy, mezi kterými nenajdete jediný „marný“. Nejlepší kočičí video na Youtube a rozhodně jedno z těch, které musíš vidét.

A zase superkočky

Pokračování „supercats“ se povedlo. Není sice tak famózní jako jednička, ale stále vyčnívá nad ostatními podobnými sestřihy kočičího šílenství.

Otravné, nebo starostlivé?

A jdeme na tematická videa. To první je o kočkách, které vás nenechají spát. Suplují funkci budíku, takže doufáme, že umějí hodiny a neotravují, kdykoliv se jim zlíbí. Co se týče samotného aktu buzení, kočka je poměrně ohleduplná a nechá svého člověka probouzet se pomalu. Otázkou sice je, jestli to kočka dělá, protože chce svého otroka donutit, aby jí otevřel novou konzervu s jídlem, nebo jí jde čistě o to, aby její otrok nezahálel, ale každopádně je při tom roztomilá a vtipná.

Hop a je tu…kočka

Skákání je pro kočky snadné a přirozené. Jsou v tom opravdu výborné, ale i ony občas udělají nějakou chybu. Jakkoliv jim nepřejeme nic špatného, na videu to pak vypadá opravdu skvěle, takže tahle kompilace je sestavená jen z koček, jejichž skoky se buď hodně povedly, nebo naopak značně zvrtly.

Ochránkyně rodiny

Kočky nejsou známé pro svou oddanost, ale když už jednu velmi loajální kočku najdeš, nesnaž se ublížit nikomu z její rodiny. Jsou to totiž agresivní a velmi nebezpečná zvířata, s odvahou deseti štěkajících rotvajlerů. Ostatně to vědí i psi, kteří si s kočkami většinou nevědí rady a při provokování dostanou pár facek a odplazí se pryč. Tohle video ukazuje odvážnou a oddanou kočku, která s jedním psiskem pořádně vyběhla.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 06. 2014   |   Zobrazeno: 24424x

Témata článku:Videa a obrázky

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.