Hry na Xbox One, které vás zabaví na dlouhé hodiny

Her na Xbox One za celou existenci této konzolové generace vyšlo nepřeberné množství a značná část z nich je velmi povedená. Vybrali jsme několik evergreenů, které určitě stojí za to zahrát si i v roce 2020.

Hry na Xbox One, které vás zabaví na dlouhé hodiny

Minecraft

Na první pohled jednoduchá, ve skutečnosti však neuvěřitelně komplexní hra založená na těžení materiálů, snaze o přežití a objevování náhodně generovaného světa plného “přírodních” divů a krásných scenérií. A ve chvíli, kdy vás přestane bavit bojovat o holý život proti nepřátelům, hladu a živlům, čeká na vás kreativní režim, v němž vznikají stavby, nad nimiž běžnému člověku zůstává hlava stát.

 

Fortnite

Před nějakou dobou se roztrhl pytel s hrami typu Battle Royale. Bezpochyby nejúspěšnější z nich je Fortnite, hra s docela roztomilou grafikou, mísící v sobě prvky výše zmíněného žánru s možností bourat, sbírat materiály a následně stavět různé budovy či úkryty, a to vše v průběhu nelítostné bitvy. Když si k tomu přičteme, že základní verze hry je k dispozici zdarma, není co řešit a byla by chyba Fortnite nevyzkoušet.

 

Spyro Trilogy Reignited

Přepracovaná verze her z roku 1998 - 2000, v níž se roztomilý dráček Spyro v novém grafickém kabátku snaží zachránit svůj dračí svět před zlými skřety a jinými nepřáteli. Spyro je možná menší než jeho dračí příbuzní, ale dohání to svou odhodlaností a obratností. Pokud se pro tuto hru rozhodnete, ponoříte se do kouzelného světa s pohádkovou atmosférou, který se vám nebude chtít opustit.

 

Halo

Jedna z nejikoničtějších her na Xbox jako takový nejen na Xbox One. Jedná se o střílečku z první osoby, v níž hraje velkou roli Master Chief, hrdina v zeleném brnění s průzorem. Každý se s touto postavou už určitě někdy setkal a každý by si měl zahrát aspoň z mnoha vydaných dílů. Zábavný a někdy i příběhově silný single player je doplněn velmi povedeným multiplayerem, takže každý fanda stříleček si v této sérii najde to své. Pokud vám pojem FPS není cizí, Halo je určitě titul, který stojí za vyzkoušení.

zpět na seznam článků

Komerční sdelení   |   Publikováno: 04. 02. 2020   |   Zobrazeno: 5408x

Témata článku:Rady a tipy