Zoomumba

Zoomumba je krásně graficky zpracovaná online hra plná barev, zvířátek, ve které si budeš moci postavit vlastní zoo. Na začátku se zaregistruješ pod přezdívkou a heslem a hned potom můžeš začít s budováním. Jako první nakoupíš několik klecí a výběhů, do kterých si vybereš zvířátka (na začátku bude tvůj výběr kvůli nedostatku peněz dost omezený, ale to se rychle spraví). A vše umístíš do prostoru své budoucí zoo.

Tvoje zoologická zahrada

Výběhy musíš samozřejmě propojit cestičkami se vchodem, aby se ke zvířatům měli jak dostat tví návštěvníci. Právě spokojenost návštěvníků tvé zoo určí úspěšnost celé zoo a tvůj zisk. Ale nesmíš zapomenout na zvířátka. Ta potřebují tvou plnou péči. Musíš je správně a pravidelně krmit, mazlit se s nimi, čistit klece a výběhy.

Stejně tak musíš udržovat pořádek v celé zoo. Protože čím víc návštěvníků příjde, tím víc nepořádku udělá, takže aby se jim u tebe líbilo, musí být tvá zoo hezky čistá a zvířátka šťastná. To si ověříš na zoometru. Příjmy ze vstupného si potom vybereš na hlavní budově a můžeš začít hospodařit. Je jen na tobě, jestli koupíš další zvířata, stánkiy s občerstvením, nebo zoo jinak vylepšíš. Tak popust uzdu své fantazii a s chutí do budování.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 12. 10. 2011   |   Zobrazeno: 28991x