World of Tanks

Máte zájem proměnit svůj domov v prostředí bitevního pole? Ne, to asi určitě ne. Nicméně si můžete přenést ty nejlepší tankové bitvy první a druhé světové války k Vám domů, na monitor. Ano, řeč je o hře World of Tanks, která jako první přináší revoluční online prostředí tankových bitev.

O co vlastně tedy jde? Ano, o tankové bitvy, to už víme, ale co dál? Soupeřit proti sobě budou vždy dvě strany tanků. Většinou se hraje o dobývání základny. Což v praxi znamená, že musíte dojet až na nepřátelské území a nasáčkovat se do vyznačeného okruhu, kde počkáte, než zaberete území na 100%. To hlavní je však bitva, pokud na jedné straně lehnou všechny tanky popelem, tak jste vítěz!

S jakými typy vozidel se vlastně proháníte? Na výběr máte tanky z první a druhé světové války z několika zemí a nechybí ani dělostřelectvo. Můžete si vybrat tanky ruské, německé, francouzské, americké, britské nebo čínské. Doporučuji si vybrat mezi německými či ruskými, mají nejlepší pancéřování a největší průbojnost munice. Britské a americké však také nejsou k zahození. Tanky jsou pak dále rozděleny na lehké, střední, těžké či stíhače tanků.

Tanky lze samozřejmě dále vylepšovat a zkrášlovat. Mezi základní vylepšení, které můžete za vydělané peníze koupit, patří například ochranná vložka proti střepinám, vylepšení tlumičů nebo lepší ventilace, která přidává bonus k vlastnostem vaší posádce. Posádka je taktéž nesmírně důležitá, protože čím lépe je vycvičená, tím snazší je ovládání tanku.

Pokud budete mít nějaké pochybnosti nebo se budete chtít dozvědět nějaké tipy a triky, návody na tanky nebo si stáhnout nějaké skvělé módy, určitě navštivte web excalibur.cz/world-of-tanks.

Wotko je vyvážená, a pokud hrajete za tank z první nebo druhé třídy, nemusíte se bát, že byste se postavili proti tanku z třídy 4 nebo 7. Pamatujte, že nezáleží na typu tanku, ale na tom, jak dobře se trefíte. Po mnoha vylepšeních ze strany vývojářů se na daném tanku počítá každý pixel.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 13. 09. 2013   |   Zobrazeno: 34290x