Hra Team Fortress 2

Kdo si pamatuje na úplně první díl této pařby, tak ví o čem je řeč. První díl byla jednou z mála her, která se dala pařit na starých komplech, kde první grafický akcelerátor neoslavil ani rok a internetové připojení bylo vytáčeno přes modem. Je jasné, že hra během více než deseti let své existence prošla několika změnami, koncept však zůstává stejný. Velkou proměnou prošla grafika, která dostala lehce komický kreslený kabát.

Princip celé hry spočívá v dobývání území nebo kradením dokumentů nepřátelské straně. Jsou zde i mapy, na kterých dobýváte jednotlivé body, kterých může být až 6. Na některých mapách lze body dobýt zpět. Musíte si dávat pozor i na časový limit, který máte na každý záchytný bod.

Žádný boj ani mapu však nemůžete vyhrát bez těch správných bojovníků a zbraní. Hra nabízí na výběr 9 různých povolání, které si můžete zvolit. Každý z vás si zde najde svoje. Dá se říci, že se řadí do tří kategorií. Obránci, útočníci a podpora. Mezi obránce patří HeavyGuy s kulometem nebo Demoman s granátometem. Rychlí scout pomůže útočníkovi proběhnout do týlu nepřítele a Soldier ho pokryje raketami. Jako poslední je podpora, kde nesmí chybět obratná Medic a Engineer, který staví velmi výkonné obranné a útočné věže.

Pokud jste milovníky rychlé akce, nechcete se hledat na rozsáhlé mapě, tak je pařba Team Fortress 2 to pravé pro vás! Hra je kompletně zdarma a můžete stahovat na Steam – Team Fortress 2.

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém   Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP   Windows® 7 (32/64-bit) 
Procesor  1.7 GHz Processor or better   Pentium 4 processor (3.0GHz, or better) 
Paměť RAM  512 MB  1 GB
Místo na disku  15 GB

 15 GB 

Grafická karta 128 MB paměti, podpora technologie Pixel Shader 3,0;   NVIDIA GTX 650 nebo lepší
Direct X  9.0c  11

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 15. 12. 2014   |   Zobrazeno: 15549x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.