Recenze na hru Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale, familiárně pouze Fortnite, je akční hra, kde je vašim cílem přežít jako poslední. Každé kolo proti sobě hraje 100 hráčů, kteří skáčou z létajícího autobusu na mapu. Poté hráči hledají zbraně a musí být vždy ve vyznačeném kruhu, který se neustále zmenšuje. Jedná se tedy o princip klasické hry typu Battle Royale.


Hra je zdarma

Pokud chcete mít vše, co hra nabízí, zaplatíte 40, případně 60 euro. V této ceně dostanete single player mód a různá vylepšení. Nicméně základní verze hry je zadarmo (stahovat můžete zde) a ta je také nejhranější variantou. Fortnite drží rekord v největším počtu současně hrajících hráčů (3 400 000). Například konkurenční hra Playerunknown’s Battlegrounds má nejvyšší rekord “pouze” 3 200 000 hráčů.


Fortnite Battle Royale

Herní mechanismus

Fortnite je primárně cílen na dětské publikum a proto je hra spíše taková odlehčená, hravá a veselá. Ve hře budete muset sbírat zbraně, náboje, ale také například dřevo, ze kterého potom budete stavět různé skrýše, mosty a další věci, které vám pomůžou k vítězství. Hra se ovládá velmi jednoduše a za chvíli vám ovládání nebude dělat problém. Co se týče akce, více než střílení se budete věnovat stavění. Na zbraně ve hře neexistují žádné doplňky a k výhře Vám spíše poslouží dobře opevněná pevnost a moment překvapení.


Fortnite barvy

Hodnocení hry Fortnite Battle Royale

Hra je velmi zábavná a slouží výborně k odreagování. Nemůžete však počítat s kvalitním herním zážitkem. Hra je momentálně trend a proto se nestane, že byste museli v lobby dlouho čekat, nicméně do budoucna v této hře potenciál nevidím.


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 13. 04. 2018   |   Zobrazeno: 7350x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.