Recenze na hru Detroit: Become Human

O hře Detroit: Become Human jste již určitě slyšeli. Poslední dobou můžete vídat reklamy na tuto hru skoro všude. Z reklam hra působí tak, že si ji chcete okamžitě zahrát. Může však hra dostát tak vysokým očekáváním? Jak v čem. Pokud máte rádi sci-fi a příběhové dilemata a pokud doma máte konzoli Playstation 4, tak určitě doporučujeme hru koupit.



Příběh

Příběh se odehrává v roce 2038 v americkém městě Detroit. Hned v úvodu se seznámíte s hlavními postavami celé hry. Jsou jimi 3 androidi: Connor, policista, který má být chytřejší, než normální lidi. Jeho hlavní prací je řešení vražd a likvidace zkratovaných androidů. Další je Kara. Kara je android, který pomáhá s domácími pracemi. Dostane se ale do rodiny, kde všechno není tak, jak by mělo. Poslední z androidů je Markus, který se stará o staršího, postiženého umělce. Jednotlivé zápletky a postavy se ve hře střídají a s každým vyřešeným úkolem se vám otevírá více a více možností.

Příběh hry Detroit: Become Human


Herní mechanismus

Ve hře si nejvíce akce užijete za Connora a bude to pro vás vždy spíše odměnou než samozřejmostí. Hra je jinak zaměřená spíše na možnostech ovlivňovat příběh tím, že budete vybírat reakce hlavních hrdinů. Tím zároveň tvoříte pavouka událostí, podle toho, jak jste se rozhodli. Kdykoliv ve hře se můžete vrátit do jakéhokoliv rozhodnutí a odemknout další možnosti, případně si můžete zvolit, že od daného bodu budete hrát celý příběh. Což sice smaže veškerý dosažený postup, ale budete hrát v podstatě nový příběh.

Herní mechanismus hry Detroit: Become Human


Grafické zpracování

Grafika hry je propracovaná výborně. Vývojáři si na scénách dali opravdu záležet a pokud hrajete na Playstationu 4 Pro, můžete si hru vychutnat v řežimu 4k HDR. Díky cinematickým kamerám a výkonnému hardwaru je grafika doleza na opravdu nejlepší způsob. Herní svět má poukazovat blízkou budoucnost a protože chtěli být vývojáři co nejpřesnější, použili pouze to, co kolem roku 2038 bude reálné vidět. Objevíte tak město Detroit plné autnomních vozidel, dronů a velkých plochých displayů.

Grafické zpracování hry Detroit: Become Human


Závěrečné hodnocení

Díky perfektně propracovaným příběhům a vynikající grafice si hra zaslužuje vysoké hodnocení. Pro někoho může být nevýhoda málo interaktivity, proto hodnotíme hru 4.5/5.

Pokud Vás hra zaujala, můžete si ji koupit například na stránkách Alza.cz za 1.649 Kč.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 06. 2018   |   Zobrazeno: 3359x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.