Nejlepší hry pro virtuální realitu

Možnosti virtuální reality jsou stále lepší a lepší a tak se spousta vývojářů rozhodla udělat hry pro VR systémy. Pro hraní VR her, potřebujete docela výkonný počítač a taky docela drahé brýle (stojí kolem 25 000 Kč). Existují však místa, kde si VR můžete vyzkoušet, případně si můžete zaplatit třeba hodinu hraní. My se v dnešním článku zaměříme na ty nejlepší hry, které potom můžete doma nebo v nějaké herně vyzkoušet.


Rec Room

Rec Room je hra, kde se připojíte do komunity lidí a můžete spolu hrát různé sporty, jako je tennis, freesbie ale třeba i paintball. Jedná se o hru s předběžným přístupem, to znamená, že se na hře pořád pracuje. I přesto hra vypadá velmi dobře hratelně, grafika je jednoduchá, ale veselá a živá a nejlepší na tom je, že je hra zadarmo. Pokud tedy máte VR headset doma, můžete si hru stáhnout zde.



The Lab

The Lab je projekt vyvinutý společností Valve. The Lab obsahuje spoustu miniher vytvořených speciálně pro VR hraní. Na výběr budete mít ze spousty akční, pohybových, oddechových a logických her. U některých her je grafika propracována lépe u některých hůře, hratelnost je nicméně u všech docela dobrá. The Lab opět můžete získat zadarmo, stačí si hru stáhnout na Steamu.


To The Top

To The Top je skvělá akční skákačka, ve které se musíte dostat vždy z místa A na místo B a u toho budete přeskakovat různé překážky, proskakovat kruhy nebo jezdit po skluzavce. Grafika je opět velmi dobře zpracovaná, nicméně zázraky čekat nemůžete. Hru seženete opět ve službě Steam, tentokrát za ní budete muset ale zaplatit 19 Eur.


Beat Saber

Hra Beat Saber je hra zaměřená na rytmus a vašim úkolem je sekat speciálními meči do čtverečků blížících se k vám. čtverečky vám ukazují, z jaké strany do nich musíte praštit a jsou vždy v rytmu nějaké skladby. Ze začátku je hra velmi jednoduchá, ale refrény bývají dost náročné. Hru seženete ve službě Steam za necelých 20 euro.


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 05. 2018   |   Zobrazeno: 6284x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.