Nejlepší hry na tablet a mobil (6. díl)

Real Boxing 2: Rocky

Máme tu další parádní pařbu, kde si vyzkoušíte roli boxera! Na začátku hry si vyberete vlastní postavu, se kterou budete procházet různé kontinenty světa, a porážet známe boxery z filmů o Rockym. Také můžete získat nějaký skin, který vám vaši postavu vylepší. Postavu můžete vylepšovat i trénováním nebo koupením speciálních bot, boxerek nebo rukavic.

Color Switch

Super postřehovka, která zabaví na delší i krátký čas. Vaším úkolem je dostat vámi vybraný bod do cíle. Po cestě musíte posbírat co nejvíce hvězdiček. Vždy projdete překážkou, která má stejnou barvu jako váš bod. Hra obsahuje krom nekonečného módu i více jak 20 různorodých. Za hvězdy si můžete odemknout nové skiny pro váš bod.

Color Switch můžete stahovat zde.

Narcos

Možná znáte seriál se stejným názvem, který vypráví příběh drogového barone Pabla Escobara. V této hře se stanete Pablem a budete ovládat drogový trh jako Medelínský kartel. Budete stavět pevnost, ve které budete drogy distribuovat dále. Také budete mít úderné jednotky, které budou ničit jiné kartely.

Auction Wars

Parádní hra, kde se stanete králem všech aukcí! Vaším úkolem bude koupit sklad a neprodělat na něm. Budete objíždět města, kde bude k aukci vždy několik skladů. Následně budete v dražbě soutěžit s jinými kupci. V každém skladu můžete najít něco unikátního!

Vertigo Racing

Závodní hra, na které spolupracovala samotná EA! K výběru budete mít několik aut, které se budou postupně odemykat. To samé platí i o tratích, po kterých se budete prohánět. Na každé trati se budete snažit ujet co největší vzdálenost a také splnit vedlejší úkoly. Získáte tak mince, za které můžete nakupovat vylepšení, auta či mapy. Dávejte si pozor, aby vám nedošel benzín.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 30. 09. 2016   |   Zobrazeno: 6408x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.