Nejlepší hry na tablet a mobil (5. díl)

Pokémon Go

Momentálně největší fenomén, který můžete na svém mobilním zařízením mít! Hra, je od stejné společnosti jako Ingress. Pomocí internetu a GPS systému ve vašem mobilním systému budete hledat a následně chytat veškeré známé pokémony. Pokémoni mohou být všude kolem vás, musíte je však najít a pomocí pokéballu je chytit. Jakmile pokémona zahlédnete, aplikace přepne na vaši kameru a pokéballem se musíte trefit. Někteří jsou tak divocí, že je musíte chytat na více pokusů. Také chodíte kolem pokéstopu, kde mohou být věci jako vajíčka nebo pokébally. Z vajíček pak můžete za pomoci chůze získat nové pokémony.

Stahujte Pokémon Go zdarma na Mujsoubor.cz

CSR Racing 2

Druhé pokračování super závodní hry, které nabídne lepší grafické zpracování a nová auta. Připojit se můžete do mnoho lokálních nebo online závodů. V každé skupině pak porážíte silné soupeře a můžete získat i jejich auta. Za peníze pak nakupujete nová auta a vylepšujete stávající. Také můžete navštívit různé denní bonusy a získat speciální součástky do vašeho vozu.

Stahujte CSR Racing 2 zdarma na Mujsoubor.cz

Landlord

Parádní hra, ve které se můžete stát realitním makléřem nebo obchodníkem, co vlastní domy v jeho blízkosti. Aplikace bere data z vašeho okolí a vy tak můžete virtuálně nakupovat ulice, domy, zastávky, restaurace nebo obchodní domy. Pokud danou nemovitost již někdo vlastní, můžete mu udělat nabídku, za kterou nemovitost odkoupíte.

Stahujte Landlord zdarma na Mujsoubor.cz

Warhammer 40,000: Space Wolf

Warhammer přišel s novou akční pařbou! Jedná se o tahovou bojovku, kde se svým hrdinou vyrážíte na dobrodružné výpravy. Na každé cestě na vás pak čeká mnoho nebezpečných překážek a hlavně nepřátelských jednotek. K dispozici budete mít mnoho vybavení a vylepšení. V bitvě si můžete také přivolat posily na pomoc! Sbírejte denní bonusy.

Stahujte Warhammer 40,000: SpaceWolf zdarma na Mujsoubor.cz

MMX Hill Climb

Závodní hra, ve které budete překonávat velmi obtížné tratě s mnoha překážkami. Začínáte s obyčejným autíčkem, které vylepšujete za získané mince. Tím, že budete úspěšně plnit tratě, můžete však získat mnohem lepší vozidla a jejich vylepšení.

Stahujte MMX Hill Climb zdarma na Mujsoubor.cz

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 18. 07. 2016   |   Zobrazeno: 7164x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.