Nejlepší hry na tablet a mobil (4. díl)

Clash Royale

Novinka, která bortí trhy od vývojářů Clash of Clans je tady! Zahrajte si proti soupeři a zničte jeho hrad dřív, než on zničí ten váš. Vaším úkolem je poskládat si bojovou skupinu z 8 karet. K dispozici jich máte však mnohem více. Jsou mezi nimi válečníci, budovy nebo kouzla. Ve hře je pak vysíláte proti nepřátelským věžím a nakonec se snažíte zničit i hrad. Pokud se chcete dozvědět všechno o tom, jak hrát a jak si sestavit nejlepší balíček, navštiv wiki stránku Barbarianbowl.com kde najdeš mnoho tipů a triků. Za vítezství pak získáváte odměnu v podobě bedny, ze které po otevření získáte karty do vaší sbírky. Karty můžete také levelovat a vylepšovat tak jejich vlastnosti. Vaše postavení pak určuje počet trofejí. Můžete se také přidat do klanu a získat různé výhody.

 

Hru můžete stahovat zde – Clash Royale

 

Total War Battles: Kingdom

Naprosto skvělá strategie, ve které budete nejen budovat armádu a stavět hrady, ale také podléhat ročním obdobím a utvářet krajinu. Kolem základního hradu můžete stavět další budovy jako farmy, kovárny, kasárna, domy, chatrče nebo kostely. Roční období zde hrají také velkou roli, protože vám mohou přidat bonus nebo vám pořádně zatopit. Když je podzim a hodně prší, řeky mohou zatopit vaše budovy, v zimě pak zase nic neporoste. Mezitím můžete však plnit různé bojové mise, úkoly nebo bojovat s jinými lordy.

 

Hru můžete stahovat zde – Total War Battles: Kingdom

 

Injustice: Gods Among Us

Po velkém úspěchu Mortal Kombat X na mobilní zařízení přichází i bojová pařba s DC comics hrdiny. Vaši sestavu budou tvořit tři bojovníci, kteří získávají zkušenosti, úrovně a tím i lepší bojové schopnosti. Bojovníci jsou buď bronzový, stříbrní nebo zlatí. Také můžete použít různá vybavení k zvýšení jejich bojového bonusu. Bojovat můžete v různých eventech, online nebo  si zahrát příběh.

 

Hru můžete stahovat zde – Injustice: Gods Among Us

 

 Lara Croft Go

Parádní mobilní verze adventury s Larou v hlavní roli! V této hře na vás čeká mnoho bludišť a překážek, které budete muset překonat. S Larou se budete pohybovat po jednotlivých krocích a musíte vždy vymyslet, jakou se dát cestou. Dávat pozor také musíte na různé predátory. Snažte se všímat nádob, ve kterých mohou být kousky cenných artefaktů.

 Hru můžete stahovat zde – Lara Croft Go

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 20. 04. 2016   |   Zobrazeno: 6740x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.