Nejlepší hry na tablet a mobil (1. díl)

Ať už máš mobil, nebo tablet, iPhone, nebo Android, musíš ho pořádně naládovat povedenými hrami, aby ses nenudil na cestě do školy, do práce, nebo kdykoliv zrovna není co lepšího dělat. Jenže jak si v nekonečné záplavě na Google Play, nebo AppStoru vybrat, čemu věnovat svůj čas? Díky našim tipům máš možnost hrát jen opravdu kvalitní hry, které tě nezklamou! V prvním díle našeho seriálu tě čeká několik pecek, bez kterých se rozhodně neobejdeš.

Eggies

Nová hra Eggies je doslova od nás pro vás. Vytvořili jsme ji jako zásadní vylepšení Eggies, které znáš už z Raketky. Kompletně jsme předělali grafiku, minihry i celé prostředí, nebo příšerky, které se z vajíčka vyklubou. Hra je úplně zdarma a pro iPhone, Android i Windows Phone Lumie, takže si ji určitě vyzkoušej a dej nám vědět, jak se ti líbí - podle nás je super, proto o ní píšeme i v tomhle článku. Přejeme hodně zábavy.

Stáhni si Eggies zdarma

Dead Trigger 2

Česká republika může být na své vývojáře mobilních her opravdu pyšná. Asi nejzářnější příklad můžeš vidět v Dead Trigger 2. Prvotřídní akční řežba tě postaví do čela odboje proti všudypřítomným zombíkům a další nemrtvé havěti, která se snaží vyhladit zbytky lidstva na Zemi. Dokonalá grafika, suprové ovládání a spousta zbraní, to je Dead Trigger 2. Jednoduše nejlepší FPS hra pro mobily a tablety, zdaleka.

Stáhni si Dead Trigger 2 zdarma

Angry Birds GO!

A teď k nejslavnější značce mobilní zábavy, která vlastně hraní na tabletech a mobilech poprvé masově zpopularizovala. Nebudeme ale dobývat prasečí opevnění a zachraňovat ukradená ptačí vejce, ale místo toho si zazávodíme. Agry Birds GO! jsou totiž čistokrevnou závodní arkádou se skvělou grafikou a starými známými postavičkami.

Stáhni si Angry Birds GO! zdarma

FIFA 14

Fotbalové šílenství i na mobilu? Proč ne, existuje třeba oblíbený manager Top Eleven, nebo právě skutečná simulace FIFA 14. Ta je, na rozdíl od předchůdce, zdarma, takže si můžeš zahrát hned teď. Vyber si ze dvou způsobů ovládání a užij si fantastickou grafiku. Pro fotbalové fanoušky je to jasná volba a jediná opravdová hra na mobilu, které má smysl věnovat tvůj čas.

Stáhni si FIFA 14 zdarma

Where‘s My Water

Kde je moje voda? Na to se ptá tahle hra a hlavně její hlavní představitel, krokodýl Swampy, který se šíleně rád koupe. Hra je postavená na jednoduchých fyzikálních zákonitostech a je na tobě, abys našel ideální cestu, která přivede vodu zpátky tam, kam patří – do potrubí, které směřuje do Swampyho sprchy. Pokud by tě Swampy přestal bavit, tak tvůrci už vytvořili spoustu podobných her, třeba Where‘s My Perry, Where‘s My Mickey atd.

Stáhni si Where‘s My Water zdarma

Real Racing 3

A máme tu druhou závodní hru, tentokrát o poznání realističtější. Důraz na uvěřitelnost je znát nejen z použití skutečných aut, ale také z hratelnosti, která je sice velmi arkádová, ale na rozdíl od Angry Birds GO! alespoň nepůsobí jako úplná parodie. Real Racing 3 je zdarma a můžeš si v něm užít desítky aut a spoustu tratí, ve fantastické grafice, která si nic nezadá s nejmodernějšími počítačovými závody.

Stáhni si Real Racing 3 zdarma

Plague Inc.

Otestuj míru své prohnanosti a touhy zničit svět ve hře, která ti dává do ruky bakterii/virus/… která může zničit celý svět. Budeš muset využívat správné mutace, aby se choroba co nejrychleji šířila, a pak ve správnou chvíli zmutovat tak, aby své oběti dokázala i zabíjet. Není to nic jednoduchého, ale správný zloduch dokáže vyplanit lidstvo dřív, než to vynalezne lék. Dokážeš to taky?

Stáhni si Plague Inc. zdarma

Clash of Clans

Jedna z nejslavnějších her na mobil všech dob, která se rozhodla jít cestou online strategických bojů, se soustředí na budování vlastní pevnosti a armády. S armádou útočíš na pevnosti ostatních hráčů, stejně jako ostatní hráči mohou útočit na tvou vesnici/pevnost. Podle toho, jak se ti daří, získáváš suroviny na další budování, potkáváš se s lepšími a lepšími hráči, a když se ti bude hodně dařit, můžeš se stát postrachem nepřátelských klanů napříč celým světem.

Stáhni si Clash of Clans zdarma

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 25. 06. 2014   |   Zobrazeno: 20664x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.