Nejlepší aprílové vtipy

V neděli 1. dubna byl Apríl. Den, kdy se dělají různé žerty, srandy a novnáří píší tzv. kachny neboli hoax. Každoročně se lidi předhání, kdo udělá lepší žert, novináři se snaží vymyslet co nejvěrohodnější kachnu a firmy vypouštějí zprávy o ulítlých produktech. I tento rok můžete všude najít obrovské množství žertů. V tomto článku najdete 4 nejzajímavější žerty.


Čokoládový Whopper od Burger King


Burger King se rozhodl, že jako aprílový fór udělá video upoutávku na nový čokoládový burgr. Bulka by byla z čokoládového těsta, uvnitř by byl kus grilované čokolády s malinovou polevou a další sladké přísady. Jak by takový burgr vypadal se můžete podívat níže na video. Zkusili byste ho?




Lego vysavač


Společnost lego oznámila, že v roce 2018 vydá vysavač na lego kostky. Vysavač by sám automaticky třídil kostky lega podle velikosti a barev a ušetřil by tím práci všem, kteří lego třídí sami. Je škoda, že to je zatím jen aprílový žert. Ale kdo ví, třeba se toho jednou dočkáme.


Lego vysavač



Prasklý telefon


Společnost Yelp se rozhodla své uživatele vystrašit tak, že když uživatelé aplikaci zapnuli, na displeji se objevily praskliny a vyskočila hláška, jestli má Yelp najít nejbližší opravnu. Podle reakcí se jednalo o opravdu povedený vtípek, protože spousta lidí si myslelo, že displej se opravdu rozbil. Nachytali byste se i vy?


Prasklý displej



Lidl vs. Supreme


Obchody Lidl asi znáte a značka Supreme Vám možná taky něco řekne. Pokud ne, Supreme je značka, která prodává nejrůznější produkty za extrémně vysoké ceny. Pokud nosíte věci značky Supreme, má to vyjádřit, že jste bohatí a máte styl. A Lidl se rozhodl, že prvního dubna bude prodávat zlatá Supreme jablka. Za cenu pouhých 49 dolarů (tedy lehce přes 1000 korun) by se jednalo o jeden z levnějších produktů značky Supreme. Otázkou ale zůstává, jestli by si takové jablko opravdu někdo koupil.


Lidl vs.Supreme



A pokud jste vymysleli nebo znáte skvělý aprílový žert, tak se o něj můžete podělit do komentářů.


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 06. 04. 2018   |   Zobrazeno: 5868x

Témata článku:Vtipy

Komentáře

nfnfVIP(milujem zvířatka)

hm.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

+ +0 -
nfnf

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.