Hry pro rok 2016

Jen pár dní zbývá do konce roku 2015, my se však s jistotou můžeme těšit na rok 2016, který bude opravdu plodný, co se týče herních novinek! Přicházejí jak úplně nové tituly, tak známé pecky s novými díly a hlavně prvotřídní grafikou. Pojďme se podívat na první várku.

Mafia 3

Jako první pecka, na kterou se můžeme těšit je další kousek od vývojářů 2K a Hangar 13. Opět se tedy dočkáme kvalitní české práce. Hra nás zanese do doby kolem roku 1968. Válka ve Vietnamu je v plném proudu a náš hrdina Lincoln Clay se zrovna vrátil domů z prvního turnusu. Čeká vás nemilosrdný boj o život ve světe ovládaném italskou mafií. K dispozici budete mít i různé přátele, kteří vám budou pomáhat a mohou ovládat i území. Setkáte se tak třeba s Vitem z druhého dílu. Super grafika a reálná fyzika je samozřejmostí! Recenzi vám dodáme hned, jak bude Mafie III na pultech obchodů.  

Far Cry 5 Primal

Opravdu velká změna nás čeká v dalším dílu série s podtitulem Primal. Děj se odehrává v pravěku, kde mamuti a šavlozubí tygři vládnou potravnímu řetězci. Pro vaše přežití budete potřebovat velmi silný kmen. Kmeny však mezi sebou vedou neustálé války a tak se budete muset bránit nejenom přírodě. Jako pán zvířat můžete také ovládat jiná zvířata, která vám budou pomáhat při lovu. Hra má strhující grafické zpracování a vymakanou fyziku. Rozhodně si počkejte na první recenzi!

World of Warcraft: Legion

Nový datadisk bude mít svoji betaverzi již letos. Samozřejmě se dočkáte po vydání rozsáhlé recenze, takže jen v kostce, co nás čeká? Nové povolání Demon Hunter a zvýšení levelu ze 100 na 110. Demon Hunter bude Hero Class, tak jako Dead Knight, takže budete začínat na vyšší úrovni. K dispozici budou dvě povolání Havoc a Vengeance (bojovník a tank). Postava bude nabízet pokročilejší možnosti vzhledu a tvaru. Bude mít speciální dovednosti a například i dvojitý skok. Další novinkou jsou artefakty, kdy ke každé postavě můžete jeden přiřadit. Dostanete se tak k novému stromu vlastností, kde můžete získat i různé odměny. Navíc, aby se hráč opravdu cítil jako class, za kterou hraje, bude se nově moci sdružovat na speciálních místech. Warlock nebo Paladin tak budou mít svoje vlastní síně.

Hitman 6

Šestý díl vražedného agenta 47 by měl přinést mnohem více volnosti pro samotné hráče. Bude záležet jenom na vás, jaký cíl a jaké nástroje k jeho likvidaci si vyberete. Čeká na vás plno rozsáhlých lokací, kde se budou krvavá jatka odehrávat. Buď svůj cíl zlikvidujete potichu a nepozorovaně nebo z toho uděláte krvavý masakr. Také se vrací známý herní režim Contracts. Hodně pozornosti upoutá i strhující grafika.

Mass Effect 4

Noví díl této vesmírné pecky nese podtitul Andromeda a dá se očekávat, že se podíváte do nové galaxie, kde povedete s týmem průzkumnou misi. Nejspíše půjde o hledání nových planetek, které mají dispozice k obydlení. Vše ostatní jsou však dohady. Kolem nového Mass Effectu je mnoho tajemna a tak si musíme počkat přímo na hru.

Dead Island 2

S touto hnijící mrtvolnou peckou je to trochu nejisté. Po úpadku vývoje Yager a jeho následné insolvenci se vydavatel Deep Silver rozhodl hru předat jinam a poslat jiným směrem. Jedno je však jisté, hra rozhodně vyjde, ale nejde říci kdy. Děj se bude odehrávat v Kalifornii a měl by navazovat na první díl.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 16. 12. 2015   |   Zobrazeno: 11403x

Témata článku:Hry

Komentáře

jirihavranekVIP

Všechny hry co mne zaujaly jsou:
Dead Island 2
MASS EFFECT: ANDROMEDA
Mafia 3
A nejlepší je...

Far Cry 5 Primal!
Protože je prostě ☠☣C00L☣☠ smajlsmajlsmajl

+ +0 -
jirihavranek

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.