Hra The Forest

Máme tu další super survival hru, které zábavně říkám „lesíček“. Není to ovšem lesíček, do kterého půjdete na houby nebo pozorovat koloušky, i když to v této hře můžete také. Vaše zásadní starost však bude přežití, hlavně v noci. Doporučuji si shlédnout úvodní intro, abyste měli pojem o ději.

K ději vám povím to, že jste trosečníkem z havarovaného letounu. Z tohoto letounu se nejspíš nikdo nezachránil, krom…více v intru. Ostrov, na kterém jste, je velmi rozmanitý a převážně pokryt faunou a flórou. Nejste však jediným lidským obyvatelem.

Jakmile posbíráte v trupu letadla všechny předměty a vyskočíte ven, můžete být svědky rychlého pohybu mezi stromy. Původními obyvateli ostrova jsou totiž lidojedi a kmen divokých lidí. Obě skupiny jsou k vám nepřátelské a je pozoruhodné, že obě skupiny útočí i na sebe. Bát byste se měli hlavně v noci, kdy se na hrdelní výpravu vydá početná skupinka lidojedů. Přes den bystě měli nasekat co nejvíce stromů, abyste měli dřevo na stavbu domu, opevnění a pastí. Více si však povíme v dalším článku, zaměřeném na bližší přežití.

Je však velmi důležité zmínit, že hra má i co-op multiplayer, takže můžete pozvat pár kámošů a snažit se přežít v týmu.  Je však nutné podotknout, že hra je ve verzi alpha a bude tedy ještě dlouho probíhat testování, než bude hra ve finální verzi vypuštěna. Nicméně i přesto má hra skvělou grafiku a kluci ze studia Endnight Games odvedli slušnou práci.

Pokud máte o hru zájem,  tak si ji můžete zakoupit na steam – The Forest.

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém  Windows XP/Vista/7  Windows Vista/7/8
Procesor  Intel Dual-Core 2.4GHz  Quad Core Processor
Paměť RAM  4 Gb  4 Gb
Místo na disku  5 Gb 

 5 Gb 

Grafická karta  NVIDIA GeForce 8800GT   NVIDIA GeForce GTX 560
Direct X  9.0c  
 11
zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 11. 2014   |   Zobrazeno: 18194x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.