Hra School of Dragons

Znáte film Jak vycvičit draka a jste jeho fanoušky? Podle filmu byl vytvořen také seriál, a jak to už bývá, následně i hra. Hra pochází ze studia Jumpstart a musíme podotknout, že je kompletně zdarma. Samozřejmě se v ní nachází mnoho prémiového obsahu, který se však dá opomenout. Hlavní je, že si budete moci vychovat vlastního draka.

Na začátku hry projdete jednoduchou registraci a po následné aktivaci si budete moci vytvořit vlastní postavu. Vyberte si pohlaví a můžete se pustit do různých částí těla, obarvit oči, vlasy či pokožku. Můžete si vybrat i oblečení a doplňky. Postupem hry se vám těchto věcí otvírá více a více. Jakmile se objevíte v herním světě, projdete si krátký tutorial, který vás zavede k výběru draka. Na výběr je 6 líhní, tedy 6 vajec a 6 druhů draka. Mezi těmito vejci najdete také dva druhy prémiového draka, Thunder Drum a Whispering Death. Pokud jste si tento seriál zakoupili na DVD, tak je můžete získat pomocí přiloženého kódu.    


Jakmile si vyberete vajíčko, přijdete s ním k lávovému bazénku a tam se vám vylíhne. Následně plníte různé úkoly, které dostáváte a získáváte tím zkušenosti a úrovně. Díky úrovním roste také váš drak, který získává více vlastností a je silnější. Může chrlit oheň a používat různé speciální vlastnosti. Postupně na něm také můžete létat. Drak prochází třemi úrovněmi:

  • Tinytooth (mládě)
  • Shortwing
  • Broadwing

K úplnému létání budete potřebovat dosáhnout úrovně Broadwing. Při úrovni Shortwing můžete s drakem pouze plachtit. Jakmile navíc nasednete na draka, můžete pálit ohnivé koule. O draka je navíc potřeba pečlivě se starat. Musí mít dostatek energie a musí se cítit šťastně. Proto si musíte s drakem hrát a krmit ho. Jakmile bude drak nešťastný, tak vám odejde a dlouho se nevrátí, dokud se mu nedoplní štěstí.

Pokud vás přestane bavit plnit úkoly, můžete si odpočinout u různých miniher, které hra nabízí. Není jich zrovna málo, ve hře najdete celkem 6 zábavných miniher. Můžete chytat ryby, provádět vědecké experimenty, procvičovat mušku při střeleckém šílenství, závodit, farmařit nebo se cvičit v letecké škole. 

V případě zájmu vycvičit si draka můžete stahovat na Steam – School of Dragons

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém   Windows Vista SP2 nebo Windows 7 SP1    Windows 7/8 64-bit  
Procesor   Pentium 4+ a podobný  Pentium 4+ a podobný
Paměť RAM  1 GB  4 GB
Místo na disku  5 GB

 5 GB 

Grafická karta  256 MB   1 GB 
Direct X  9.0c  9.0c

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 12. 2014   |   Zobrazeno: 15083x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.