Hra Overwatch - světový šampionát

Blíží se nám začátek letošního Blizzconu 2016 a to konkrétně 4. listopadu 2016. Určitě na něm bude k vidění plno super novinek od Blizzardu, ale úplně poprvé se na něm představí světový šampionát ve hře Overwatch.

Účastnit se jej bude desítky týmů z USA, Evropy a Asie. Každý tým bude mít 6 hráčů. Těchto 6 nejlepších hráčů jste mohli volit i vy. Vždy byl zvolen kapitán, který si vybral dva další hráče. Zbylé 3 hráče pak mohli volit samotní hráči hry.

Všechny týmy, které byly vybrané z jednotlivých zemí napříč celým světem, se pak utkají v online vyřazovací kvalifikaci. Nakonec se tak na Blizzconu utká 16 nejlepších týmů z celého světa. Týmy budou rozvrženy následně, 4 z USA, 6 týmů z Evropy a 6 z Asie.

Samozřejmě v kvalifikaci nebude chybět ani český tým nejlepších hráčů. Patří mezi ně Hydax (kapitán), ivanhoe, Derenecko, Leshran, Kunhuta a Falllken. Celkem se do užšího výběru dostalo více jak 20 hráčů. Mezi nimi byl i Michael „Miken“ Turský, který se také kvalifikoval, ale bohužel nebyl vybrán. Nicméně se dá mluvit o jednom z nejlepších hráčů her Osa! CSGO, Overwatch a StarCraft na české scéně a my s ním uděláme exkluzivní rozhovor, takže se můžete těšit! 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 31. 08. 2016   |   Zobrazeno: 6336x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.