MyLands

Máme tu další skvělou prohlížečovou online hru, tak se pojďme podívat, čím se tato hra odpoutává od svých fantasy příbuzných online her. Asi největším lákadlem, které hra My Lands nabízí, je možnost těžit či kupovat černé perly. Černé perly tu slouží jako speciální komodita, která se dá využít ve hře k mnoha premium věcem. Hlavní, na co se však dají černé perly využít je možnost jejich proměny v reálné peníze. Ano, pokud máte předplatné, tak je můžete proměnit za peníze. Černé perly můžete koupit na aukcích nebo je těžit ze Slaného jezera na létajících ostrovech

Po registraci na Vás čeká výběr rasy, za kterou budete hrát. Ty jsou tu celkem 4 a vybrat si můžete mezi Rytíři, Démony, Světlými či Tmavými Elfy. Pak jen pojmenujete své město a už se můžete zapojit do plnění úkolů od Vašeho věrného rádce. Ten Vás dokonale provede prvními kroky při budování staveb či tvoření jednotek. Za každý splněný úkol od rádce pak dostanete nějakou odměnu.

Hra vypadá celkově velmi dobře a graficky velmi připomíná klasické PC tituly jako Heroes of Might and Magic nebo King’s Bounty. Ovládání není nijak složité a strukturou hry Vás provede nenásilný tutoriál. Tak neváhejte a hrajte!

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 20. 02. 2014   |   Zobrazeno: 2013x