Hra Counter-Strike: Global Offensive

Již 14 let uplynulo od první verze hry Counter-Strike. Od té doby se hra výrazně změnila a prošla mnoha úpravami. Všichni znáte CS Source, Condition Zero nebo klasickou 1.6. Global Offensive je však revoluční verze. Používá lehce upravený engine z CS Source, takže se můžeme dočkat skvělé grafiky a herní plynulosti. Velmi znát je to třeba na reálnosti zásahů, tedy hit-points, stačí jedna dobře mířená rána do hlavy a je po soupeři.

Herní profil prošel taky mnoha změnami. Některé prvky chybí, ale většina jich spíše přibyla. Například menu hry je kompletně nové a nabízí mnoho prvků, jako jsou statistiky, herní režimy, přehled zbraní nebo obchod, pokud hrajete online. Co se týče herních režimů, velká novinka je možnost hrát competitive zápasy, ve kterých proti sobě stojí dva týmy po 5 hráčích. Hrát můžete buď náhodně, s jinými hráči nebo si sestavit vlastní tým. Menší nevýhodou competitive hry je nemožnost ji opustit, jinak dostanete ban a sníží vám v mnoha případech možnost. Hra je limitována na 30 kol, kdy se po 15 kolech se střídají strany. Hraním competitive získáváte hodnosti, kterých je 18 a začínají na „silver 1“ a končí „The global elite“. Opakem competetive je casual, který není nijak omezený, a můžete jej opustit.

Samozřejmě nesmíme opomenout další herní režimy, jako je Arms race, kde dostanete s každým zabitím jinou zbraň, konče nožem. Demolition je mód, ve kterém jsou strany blízko sebe a hlavním úkolem je co nejrychleji položit bombu nebo ji zneškodnit. Nenakupujete zde klasicky, zbraně dostáváte za odměnu. Deathmatch je velmi rychlá hra, ve které na klasických mapách zase soupeří 10 hráčů, ovšem na mapě se rodí ihned a libovolně.

Další novinkou je obchod, který je podporován pouze na službě Steam. Během hraní online zápasů, můžete na konci dostat nějakou specifickou zbraň, s barvami, stat-trackem apod. Můžete dostat i různé kartičky nebo bedny s raritními zbraněmi. Tyto věci pak můžete vyměňovat nebo prodávat na Steam obchodu.

Do hry byly také přidány některé nové zbraně, jako je Tec-9, upilovaná brokovnice, molotov cocktail nebo decoy grenade.

Pokud budete mít o hru zájem, můžete si ji pořídit přes Steam - Counter-Strike: Global Offensive

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 06. 06. 2014   |   Zobrazeno: 13805x

Témata článku:Hry

Komentáře

mrottVIP

no já to řeknu upřímě : pokud mě někdy potkáte (mám jméno SpazzKill) tak bacha když má AWP nebo M4A1-S tak jsem satan >smajl

+ +0 -
mrott

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.