GoodGame BigFarm - bonusy v hodnotě 15€ zdarma!

Halloween už je skoro za dveřmi a protože je zvykem na Halloween rozdávat různé dobroty, máme i my pro tebe něco "sldkého". Domluvili jsme se s lidma z GoodGame a za každou registraci do hry BigFarm od nich dostanete předměty v hodnotě 15 euro (tedy v hodnotě cca 400 Kč) zdarma! A to už za to stojí, no ne?

 

Postav si svou farmu ve hře Goodgame BigFarm

BigFarm je skvělá multiplayerová hra, ve které se budeš starat o svou vlastní farmu. Když se zaregistruješ, čeká na tebe tutoriál, který tě provede základním ovládáním hry. Poté už bude záležet pouze na tvé šikovnosti, jestli uděláš prosperující farmu nebo po tobě zůstane rozkopaná půda a zničené ohrady. Tato hra bude rozvíjet tvé strategické schopnosti a protože se snaží být co nejvíce realistická, pomůže ti si představit, jaké to je vlastnit farmu a starat se o ni. myslíš si, že zvládneš udělat propserující farmu? Není nic jednoduššího, než se zaregistrovat a vyzkoušet to.

Takto vypadá farmářská hra Goodgame BigFarm

 

Goodgame a Raketka

Určitě sis všiml, že jsme měli podobnou spolupráci s Goodgame už před pár týdny. Tenkrát se sice jednalo o hru GoodGame Empire, ale taky tam byly různé bonusy za registraci. Protože jsou obě tyto hry velice populární, můžeš se do budoucna těšit na další podobné nabídky. A pokud už sis stihl nynější bonus vybrat, můžeš si od GoodGame zkusit zahrá i další hry.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 11. 10. 2018   |   Zobrazeno: 3992x

Témata článku:Rady a tipy

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.