Damokles

Chcete si zkusit žít jako dospělý nanečisto? Pak je tu pro tebe Damokles, on-line prohlížečová simulace reálného života. Po jednoduché registraci se dostaneš do vesnice Vidlákov, která bude na dlouhou dobu tvým domovem. Je v ní úplně všechno, co má ve správné vesnici, nebo městě být – park, obchod, banka, radnice, náměstí, kasino, diskotéka,… Na co si vzpomeneš, tam můžeš jít, stýkat se s ostatními hráči, bavit se, v obchodě prodávat a nakupovat,…

Virtuální svět

Jako úplný nováček dostaneš do začátku vlastní zahrádku, kde můžeš pěstovat ovoce, nebo zeleninu (pro vlastní potřebu, nebo které ti pak za dobré peníze vykoupí v obchodě). Na pozemku si kromě zahrádky vybuduj také dům podle svých představ. Ten si zařiď tak, aby se ti v něm krásně žilo.

Ve tvé fantazii ti nic nestojí v cestě a se svým výtvorem se pak pochlub přátelům, třeba při zahradní párty. Pokročilým hráčům pak Damohles nabízí i možnost zakládání vlastního podnikání. Můžeš vlastnit noviny, fitcentrum, nebo banku. Začátečníci se tak nemusejí bát neúspěchu a jako pokročilý se rozhodně nebudeš nudit!

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 30. 09. 2011   |   Zobrazeno: 12192x