Anno Online

Pro všechny fanoušky strategií, připravte se na strhující budovatelskou hru, která vás naprosto pohltí. Vývojáři z Blue Byte studia (od roku 2001 UBISOFT) tvůrci mnoha skvělých her, jako třeba Settlers vám přináší, ANNO Online! Hra vychází, ze hry ANNO 1404.

Anno Online je free to play strategická hra, která vám umožní vystavět a rozvíjet obrovská středověká města. Systémově bude velmi podobná svým předchůdcům. Nejlepší na tom je, že nemusíte absolutně nic stahovat, můžete si zahrát úžasnou budovatelskou hru, se skvělou grafikou a propracováním přímo ve vašem prohlížeči a úplně zadarmo! Hra má dech beroucí zpracování, grafiku a neuvěřitelné možnosti. Budete mít k dispozici přes více jak 1000 budov a tisíce dekorací a hlavně se budete moci sdružovat do skupin (guild), která může mít až 25 členů, pomáhat si navzájem a řešit společnou ekonomiku a výrobu.

Tato hra vám nabídne stát se správcem ostrova, který je rozdělen na několik regionů, které časem prozkoumáte a osídlíte. Začněte s pouhým přístavem a skladištěm a je jen na vás jak se vám povede vesničku zvětšit v malé město nebo i v obrovské a slavné město. Uspokojujte potřeby vašich obyvatel, stavějte nové budovy, zajistěte výrobu, těžbu, pěstujte zvířata a rostliny. Stále se vám budou otevírat nové budovy, úkoly a možnosti. Dříve nebo později jeden ostrov nebude stačit pro potřeby všech vašich obyvatel, proto budete muset objevovat nové ostrovy na moři a klást si na ně nároky. Pomocí obchodních cest po moři je můžete spojit.

Konečně poprvé v sérii těchto her budou mít hráči tvořit mocná impéria, cechy (guildy) ve snaze spolupracovat, tvořit společnou ekonomiku a výrobu a dosáhnout tak svých vzájemných cílů. Neváhejte a ozkoušejte tuto bezvadnou strategii, která je naprosto zdarma!

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 22. 10. 2013   |   Zobrazeno: 10220x